In Memoriam Eric Zandee

IM

Met grote verslagenheid, vol ongeloof en met intens verdriet kregen we afgelopen zaterdag bericht van het plotselinge overlijden van onze dierbare collega Eric Zandee. Zijn overlijden heeft ons heel diep geraakt. 

Eric was veel meer dan een collega en leidinggevende. Hij was een inspiratiebron voor ons allemaal. Met een groot hart zette hij zich in voor een samenleving waarin iedereen er toe doet en mee kan doen. Hij sprak zich uit tegen onrecht en ongelijkheid. Daarin was hij voor velen van ons een voorbeeld. Hij stond altijd klaar voor de mensen om hem heen. Zijn betrokkenheid bij zijn werk en collega’s maakten hem tot een verbindende kracht binnen Werkzaak.

Zijn humor, empathie en oprechte interesse in anderen maakten gesprekken met hem waardevol en bijzonder. Het succes van Werkzaak is mede te danken aan Eric. Zijn voetsporen en zijn gedachtegoed zullen blijvend zichtbaar zijn in de organisatie. Wij bouwen verder op dit stevige fundament.

Wij gaan Eric nooit vergeten en mooie herinneringen aan hem reizen met ons mee.

Onze gedachten gaan uit naar Danusia, Laurens en Elzemiek. Wij wensen hen heel veel sterkte, liefde en troost in deze moeilijke tijd.

We zullen Eric eren door voort te zetten waar hij voor stond: opkomen voor ongelijkheid, voor wat kwetsbaar is en wat rechtvaardig is, oog hebben voor elkaar en zo de samenleving een welkome plek maken voor iedereen.